Σχετικά με μας

Ποιοι είμαστε

Έχοντας δουλέψει σε μεγάλες εταιρίες, σχετικές με υπηρεσίες Διαδικτύου από την εμφάνιση του Internet στην Ελλάδα, αποκτήσαμε την εμπειρία των υπηρεσιών και ειδικότερα της Προβολής μέσω των Ηλεκτρονικών Μέσων. Διαπιστώνοντας ότι οι κλασικοί τρόποι Διαφήμισης δεν μπορούν να ανταγωνιστούν σε Αποτελεσματικότητα το νέο μέσο Διαφήμισης, στραφήκαμε αποκλειστικά στη Διαφήμιση μέσω Διαδικτύου.

Είμαστε εξειδικευμένοι στη διαφήμιση στο Internet, η οποία αποτελεί την αποκλειστική μας δραστηριότητα και είμαστε υπερήφανοι για τα αποτελέσματα που παρουσιάζουμε στους πελάτες μας.

Παρέχουμε διαφημιστικές υπηρεσίες Google, Facebook, Bing, Yandex, Linked-In, καθώς και προώθηση μέσω newsletters, τόσο  απευθείας σε διαφημιζόμενους, όσο και ως υπηρεσίες white label σε agencies και εταιρείες κατασκευής web sites. Παράλληλα, διενεργούμε εκπαιδευτικά προγράμματα, που αφορούν το εφαρμοσμένο online marketing, προς επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Μεταξύ άλλων διακρίσεων, είμαστε οι μοναδικοί Premier Google Partners που το 2016 επιλέχθηκαν για τέσσερα βραβεία στο Google Premier Partner AwardsΣυγκεκριμένα είμαστε ένας από τους δέκα μόνο Premier Partners της Google στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή που προτάθηκαν για το Outstanding Premier Partner Performance Award, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πετυχαίνουμε για τους πελάτες μας.