Διαφήμιση στο internet

 Η διαφήμιση στο internet αποτελεί έναν τρόπο εξασφάλισης νέων πελατών με χαμηλό κόστος. Πρόκειται για στοχευμένη διαφήμιση αφού εμφανίζεται στο κοινό που ενδιαφέρεται ήδη για εσάς, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.
 

Διαφήμιση με το Google AdWords

Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στη μηχανή αναζήτησης της Google και το συνεργαζόμενο με τη Google δίκτυο διαφήμισης. Πληρώνετε μόνο για όσους κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας.
 Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά που ορίζουμε σε συνεργασία με εσάς, η διαφήμισή σας εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης ή δίπλα από αυτά.
Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπανών ή δέσμευση χρόνου. Πληρώνετε μόνο για αυτούς που κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευρώ του προϋπολογισμού σας χρησιμεύει για να σας φέρει νέους πελάτες. 
 

Δοκιμάστε τώρα!

Για να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα της διαδικτυακής διαφήμισης για τη δική σας επιχείρηση, σας παρέχουμε επιπλέον διαφήμιση AdWords αξίας 75 ευρώ, ανεξάρτητα από το ποσό που θα επενδύσετε για διαφήμιση. 
 
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και αφού μελετήσουμε το web site σας θα σας προτείνουμε τους καταλληλότερους τρόπους προώθησης για την καλύτερη αξιοποίηση της προσφοράς.

Υποχρεωτικά είναι μόνο τα πεδία με αστερίσκο.